تفاوت نسل های سرور hp
اچ پی برای دسته بندی سرورهای خود آنها را در نسل های مختلف عرضه می کند. در سال 2011 نسل هفتم این سرورها پیشتاز بازار بودند و بدیهی است سرور DL380 G7 عنوان پرفروش ترین سرور جهان در سال 2011 را از آن خود کرد و در 13 فوریه 2013 نسل هشتم سرورها در جهان معرفی شد. خانواده محاسباتی پس از آن، HP سرورهای نسل نهم خود را با هدف کاهش قیمت و پیچیدگی، امکان رشد کسب و کار و تسریع در ارائه خدمات راه اندازی کرد. HPE DL380 G9 بار دیگر به پرفروش ترین سرور جهان تبدیل شد. در سال 2017 با معرفی سرورهای نسل 10 اچ پی، افق امنیتی جدیدی را به دنیای فناوری اطلاعات باز کرد و بار دیگر سرور HPE DL380 G10 پرفروش ترین سرور جهان در سال 2017 شد.
خانواده نسل 9 این سرورها نیازهای طیف گسترده ای از حجم کاری را برآورده می کند. در نسل جدید این سرورها، یعنی سرورهای نسل دهم اچ پی، شاهد ویژگی های زیادی هستیم. صرفه جویی در هزینه و افزایش چابکی و امنیت از جمله مزایای hp G10 است.
در خانواده سرور hp نسل هشتم، e مخفف Essential و p مخفف Performance است که برای نامگذاری مدل های مختلف سرور استفاده می شد. سرورهای ProLiant نسل نهم HP فقط از معماری اینتل استفاده می کنند. سیستم نامگذاری HP ویژگی ها و وضعیت آنها را بهتر توصیف می کند. HP در نسل دهم سرورهای Proliant خود برخی از مدل های سرور نسل نهم را از سبد محصولات خود حذف کرده و تعداد مدل های ارائه شده در بازار را به 15 مدل افزایش داده است. همچنین می توانید نگاهی به محصول سرور hp dl 360 g10 plus بیندازید.
قصد و هدف ما در این زمینه برخورد با سرورهای Proliant HP به ویژه ML و DL است. طی چند سال گذشته، سبد محصولات سرورهای رک و ایستاده بر اساس نیاز مشتری تغییر کرده است. اچ پی در سرورهای نسل دهم خود برخی از مدل های نسل نهم را حذف کرده و سرورهای دیگری را جایگزین آن کرده است.
برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه تجهیزات سرور از جمله ssd سرور اچ پی اینجا کلیک نمایید.